Zbog COVID-19 situacije, porudžbine od dobavljača mogu da kasne. Molimo Vas imajte ovo u razumevanju prilikom porudžbine.

Sajt je još uvek u fazi izrade, ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost ili probleme molimo Vas da nas obavestite putem email-a: [email protected] Dismiss

Besplatna isporuka za porudžbine preko 10 000 RSD

Politika privatnosti

Ovaj dokument određuje uslove poslovanja, odnosno kupovine proizvoda i usluga van prodajnih objekata RGB Light D.O.O., putem internet stranice i telefona (u daljem tekstu „Uslovi i odredbe“). Ovi Uslovi i odredbe propisuju i uslove i pravila koji se odnose na korišćenje internet stranica od strane Kupaca.

 

Na uslove prodaje na daljinu primenjuju se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektronskoj trgovini, Zakon o trgovini, Zakon o obligacionim odnosima, kao i ostali važeći propisi Republike Srbije.

 

Prihvatanjem ovih Uslova i odredbi prihvataju se i način vraćanja, odnosno zamene i vraćanja proizvoda prodatih od strane kompanije RGB Light D.O.O..

 

Ovu internet stranicu uređuje RGB Light D.O.O. Srbija d.o.o. Zrenjanin, sa sedištem u ulici Nikole Pašića 26, Zrenjanin, registrovano kod Agencije za privredne registre pod matičnim brojem: 20995327, PIB: 108416114 (u daljem tekstu: “RGB Light D.O.O.”), telefonski broj Kontakt centra: (0677) 546 649..

 

Kompanija RGB Light D.O.O. pruža interaktivnu uslugu na internet stranicama www.svetrasvete.com

 

RGB Light D.O.O. zadržava pravo izmene i/ili dopune ovih Uslova i odredaba u bilo kom trenutku. Kupac je dužan da proveri Uslove i odredbe u odgovarajućim poglavljima/odeljcima pre svake Narudžbine, jer se promene mogu dogoditi između poseta ili su posledice ažuriranja.

 

Nakon obavljene registracije odnosno kupovine na internet stranicama, Kupci/Registrovani korisnici izjavljuju da su pročitali i razumeli ove Uslove i odredbe, da su s njima upoznati i u potpunosti saglasni, te da pristaju na korišćenje internet stranica u skladu s njima. Pravo korišćenja internet stranica nije prenosivo na druga fizička ili pravna lica. Registrovani korisnik lično je odgovoran za zaštitu poverljivosti šifara (lozinki), na mestima gde one postoje.

Posetilac – lice koje koristi internet stranice www.svetrasvete.com, bez obzira da li je kupio proizvode ili usluge putem istih.

Registrovani korisnik – registrovani Posetilac internet stranica bez obzira na to da li obavlja kupovinu ili ne.

Kupac – kupac proizvoda ili usluga, tj. lice koje koristi usluge informacionog društva i koje kupi barem jedan proizvod ili uslugu putem www.svetrasvete.com internet prodavnice. Kupac je i lice koje proizvode ili usluge poručuje telefonom preko Kontakt centra.

Prodavac – RGB Light d.o.o. Beograd.

Narudžbina – obrazac koji popunjava Kupac u koji spada i onlajn/elektronski obrazac sledeći potrebne korake kako bi kupio proizvod(e), i/ili usluge koji se prodaju u www.svetrasvete.com internet prodavnici, kao što je navedeno u Uslovima i odredbama. U Narudžbinu spada i popunjavanje onlajn/elektronskog obrasca koji Kupac popunjava i šalje Prodavcu za svrhu kupovine proizvoda i usluga. Narudžbina se ostvaruje i telefonskim pozivom Kontakt centru Prodavca: 0677 546 649, gde Kupac nabraja i tačno navodi željene proizvode i usluge kao i broj/količinu takvih proizvoda i usluga koje Narudžbinom zahteva i potvrđuje Narudžbinu na isti način

Usluge — dodatne usluge koje za kupce izvode spoljni pružaoci usluga, kao što su isporuka, montaža i slično, a s kojima kompanija RGB Light d.o.o. ima zaključen ugovor i usluge definisane prema cenovniku usluga

Ugovor – dvostrani ugovorni odnos između Kupca i Prodavca, u skladu sa ovim Uslovima i odredbama koje Kupac kupovinom robe i/ili usluga na daljinu izričito prihvata. Uslovi i odredbe smatraju se sastavnim delom Ugovora.

Uslužni centar za isporuku – lokacija van sedišta Prodavca na kojoj Kupci mogu preuzeti proizvode kupljene u www.svetrasvete.com internet prodavnici ili u prodavnicama RGB Light d.o.o. koristeći opciju „preuzimanje u radnji“

 

RGB Light se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima RGB Light d.o.o:

– Dostavljaj obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi;
– Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe;
– Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka;
– Ograničava dostupnost vaših informacija;
– Omogućava kontakt u vezi sa pitanjima koja su vezana za zaštitu privatnosti.

RGB Light d.o.o. visoko cene odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Polisa zaštite privatnosti RGB Light DOO

Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u maloprodajnim objektima RGB Light d.o.o., stranici www.svetrasvete.com i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane RGB Light d.o.o. ili u njihovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način na koji je to opisano u ovoj polisi.

Primenjivost ove polise ne važi na internet stranicama van domena svetrasvete.com i RGB Light d.o.o., a kojima se pristupa sa Svet Rasveta internet stranica putem veza ka drugim internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas podstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih drugih internet stranica kako biste saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.

Tipovi obaveštenja korisnicima:

– Oglasi;
– Newsletteri;
– Poštanska pisma;
– Katalozi;
– Telefonski pozivi.

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje RGB Light DOO mogu prikupljati su:
– Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
– Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku)
– Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima…)

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

– Prilikom online registracije korisničkog naloga;
– Pri kupovini proizvoda;
– Korišćenjem nekog servisa ili usluge;
– Pri dostavi;
– Učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima;
– Uspostavljanjem kontakta preko internet stranica ili direktno u radnjama RGB Light d.o.o.;
– Učestvovanjem u drugim aktivnostima RGB Light d.o.o.

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

– Popunjavanje formi u zahtevima za informacijama;
– Obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa;
– Organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja;
– Ponuda novih proizvoda i servisa;
– Poboljšanje efektivnosti naših internet stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude;
– Sprovođenje istraživanja i analiza;
– Slanje informacija u marketinške svrhe;
– Obavljanje drugih poslovnih aktivnosti.

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina.

Prosleđivanje ličnih informacija

RGB Light d.o.o. ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

TOP

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)