Zbog COVID-19 situacije, porudžbine od dobavljača mogu da kasne. Molimo Vas imajte ovo u razumevanju prilikom porudžbine.

Sajt je još uvek u fazi izrade, ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost ili probleme molimo Vas da nas obavestite putem email-a: [email protected] Dismiss

Besplatna isporuka za porudžbine preko 10 000 RSD

Često Postavljana Pitanja

Kako mogu da proverim da li je artikal na stanju?

Možete nam poslati poruku putem email-a ili kliknite na pomoć u donjem desnom uglu i dežurni agent će proveriti stanje artikla u našem magacinu ili kod dobavljača.

Koji su rokovi isporuke?

U našem maloprodajnom objektu imamo preko 10 000 artikala, ukoliko traženi proizvod nemamo trenutno na stanju rok isporuke je od 7-14 dana. Ukoliko je rok za isporuku duži, blagovremeno ćemo Vas obavestiti.

Koje se opcije plaćanja dosupne?

U našoj internet prodavnici dostupne su sledeće opcije plaćanja:

  • karticama // Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Dina, American Express
  • pouzećem // prilikom preuzimanja pošiljke
U našim maloprodajnim objektima dostupne su sledeće opcije plaćanja:
  • gotovinom u dinarima
  • čekovima // odloženo plaćanje na do 12 rata, primamo čekove svih banaka u Republici Srbiji
  • karticama // Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Dina, American Express

Zašto rok isporuke može biti duži od 14 dana?

Tokom širenja pandemije, izolacije i zatvaranja granica rokovi od samog proizvođača su dosta dugački, samim tim naši dobavljači se trude maksimalno da održavaju zalihe u skladu sa potrebama kupaca, ali zbog trenutne sitauacije možemo se susresti sa poteškoćama prilikom nabavke i isporuke proizvoda od dobavljaća.

Šta je potrebno za reklamaciju?

Prilikom reklamacije, porebno je da popnute

Koja je procedura za povraćaj poreza?

Povraćaj poreza se može ostvariti na iznos u dinarskoj protivvrednosti od minimum 100 evra po jednom računu. Po završetku kupovine potrebno je doći sa računom i pasošem do naših kancelarija gde će zaposleni ispuniti formulare za povraćaj poreza. Formulari moraju biti overeni od strane carinskih organa najkasnije 3 meseca od dana kupovine.

TOP

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)