💡 Svet Rasvete // Moderna Rasveta na JEDNOM mestu 💡

Shop

ČPP

Često Postavljana Pitanja.

01. Kupovina i porudžbina

Imajte na umu da automatsko slanje potvrda porudžbine može da potraje nekoliko sati. Proverite i neželjenu (spam) poštu. Ukoliko u roku od 24 časa ne dobijete potvrdu Vaše porudžbine, molimo Vas da kontaktirate putem naše Kontakt stranice ili putem live chat-a. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo!

Ako želite da se sami uverite u neki od naših proizvoda, radujemo se vašem dolasku u naš Svet Rasvete prodajni centar. Ovde ćete dobiti detaljne savete od našeg kvalifikovanog stručnog osoblja, kao i dodatne informacije o našem asortimanu.

Vaša pitanja o određenim proizvodima možete naravno uputiti putem naše kontakt forme ili live chat-a.

*pre dolaska u naš Svet Rasvete prodajni centar, potrebno je da proverite da li željeni proizvod imamo na stanju trenutno u našem maloprodajnom objektu.

 

02. Plaćanje

Prilikom poručivanja u našoj internet prodavnici, potrebno je da odaberete “plaćanje po predračunu”. Nakon što odobrimo Vašu porudžbinu na email ćemo Vam poslati predračun i sve podatke za uplatu. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 5 dana, Vaša porudžbina se automatski briše.

Nažalost ne, naknadne izmene podataka i sadržaja jednog računa nisu moguće.

Za plaćanja po predračunu adresa isporuke i adresa računa moraju da budu identične. Kod svih ostalih načina plaćanja odstupanja su moguća pre i posle kupovine.

Prijavom na naš newsletter dobijate vaučer dobrodošlice u iznosu od 1.000 dinara koji u celosti možete iskoristiti za kupovinu preko 12.000 dinara. Vaučer važi za jednu osobu i za jednu kupovinu, kao i za avansna plaćanja.  Kod Vašeg vaučera možete uneti prilikom kupovine.

03. Isporuka

Tokom širenja pandemije, izolacije i zatvaranja granica rokovi od samog proizvođača su dosta dugački, samim tim naši dobavljači se trude maksimalno da održavaju zalihe u skladu sa potrebama kupaca, ali zbog trenutne sitauacije možemo se susresti sa poteškoćama prilikom nabavke i isporuke proizvoda od dobavljaća.

U našem maloprodajnom objektu imamo preko 10 000 artikala, ukoliko traženi proizvod nemamo trenutno na stanju rok isporuke je od 7-14 dana. Ukoliko je rok za isporuku duži, blagovremeno ćemo Vas obavestiti.

Porveru statusa porudžbine možete izvršiti na ovom linku:
https://www.svetrasvete.com/pracenje-posiljke

Takođe, molimo vas da proverite potvrdu porudžbine. U njoj ćete pronaći očekivani termin isporuke vaše porudžbine. Ako niste dobili potvrdu porudžbine, molimo vas proverite svoj imejl ili nas kontaktirajte na [email protected]

Može. Prilikom unošenja vaših podataka za porudžbinu jednostavno označite polje „Imam drugu adresu za isporuku“ i pojaviće se dodatna polja za unos adrese isporuke.

Čim je roba spremna za isporuku naši logističari će vas kontaktirati kako bi se sa vama dogovorili oko termina isporuke. Na dan isporuke, pred svoj dolazak nazvaće vas i kurir kako bi najavio isporuku.

04. Povraćaj

Ako, suprotno očekivanjima, nešto nije u redu s proizvodima koji su vam isporučeni i postoji razlog za prigovor, rado ćemo vam pomoći i u što kraćem roku to rešiti. Kako bismo vaš zahtev obradili što je brže moguće, želimo odmah dobiti sve potrebne podatke i izbeći slanje dodatnih pitanja.

Zato vas molimo da ispunite OBRAZAC REKLAMACIONOG LISTA i pošaljete nam ga putem mejla zajedno s fotografijama koje jasno prikazuju oštećenje.

Postupak:

  1. Ispunite obrazac
  2. Snimite dokument
  3. U mejl priložite fotografije i ispunjeni obrazac
  4. Pošaljite mejl na: [email protected]


Dodatna napomena: Ako ne možete ispuniti obrazac, pošaljite nam u mejlu odgovore na sva pitanja iz obrasca. Molimo vas uvek priložite fotografije oštećenja/nedostatka.

 

Robu kupljenu u webshop-u možete vratiti na adresu našeg webshop-a. Molimo vas da nam na mejl [email protected] pošaljete ispunjen OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA.

Ugovor možete otkazati u roku od 14 radnih dana od dana kada ste primili robu. Prilikom povraćaja robe obavezno ju je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju. Troškove vraćanja robe i novca snosi potrošač.

Prilikom vraćanja robe, molimo vas, ispunite i priložite obrazac za odustanak od ugovora.

ODUSTANAK OD UGOVORA – KORACI:

  1. Popunite Zahtev za odustanak u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda.
  2. Spakujte artikal u ambalažu, sa svim etiketama/deklaracijama, uz odgovarajuće obezbeđenje od oštećenja.
  3. U paket stavite i račun i popunjen obrazac za odustanak.
  4. Na pošiljci/paketu naznačite: „Svet Rasvete Internet Prodavnica – Odustanak od ugovora“ i navedite adresu RGB Light D.O.O, Nikole Pašića 26, Zrenjanin
  5. Pošaljite ili dostavite paket u naznačenom roku na adresu: RGB Light D.O.O, Nikole Pašića 26, Zrenjanin
  6. U slučaju da proizvod vraćate putem kurirske službe ili pošte, obavezno preuzmite potvrdu da ste paket predali.

Povraćaj novca za vraćeni proizvod dobićete u roku od 14 radnih dana od dana kada smo dobili popunjen obrazac za odustanak, odnosno dok ne dobijemo robu koja se vraća ili dok nam ne dostavite dokaz da ste nam poslali robu. Više o povraćaju možete pročitati u UP, u pasusu 9.

Ako mislite da vam je isporučen pogrešan proizvod, molimo vas da prvo proverite svoju potvrdu porudžbine i sliku proizvoda na našoj veb-stranici.

Mi ćemo vam vrlo rado pomoći! A sve što je potrebno, jeste da nam pošaljete sliku proizvoda koji vam je isporučen i jasan opis razlika između naručenog i isporučenog proizvoda, na mejl [email protected]. Takođe, možete popuniti Obrazac za zamenu proizvoda, a više o načinu zamene možete pročitati u našim UP, pasus 8.

Molimo vas reklamaciju prijavite na imejl [email protected]

Takođe, molimo vas da ispunite OBRAZAC ZA REKLAMACIJE i pošaljite ga na mejl zajedno s fotografijama oštećenja/nedostataka. Reklamacije se mogu prijaviti u periodu od 24 meseca od dana preuzimanja robe, osim kod proizvoda s produženim rokom garancije. Više o saobraznosti reklamacija i garancija možete pročitati ovde.

Садржај преклопника
Nakon što smo primili vašu vraćenu robu sledi povraćaj vaše uplate. Trajanje povraćaja uplate iznosi najviše 14 dana i novac se uvek vraća na vaš tekući račun.
Lista želja 0
Otvori listu želja Nastavi kupovinu